BETALNINGAR

Din transaktion- och betalningsinformation är hanterad direkt via vår betalningsleverantör med säker kryptering och enligt strikta bankstandarder. Din kreditkortsinformation är automatiskt överförd direkt till banken och kan inte läsas eller spåras av någon annan än din bank.

Poddbuddys nätbutik har SSL-certifikat vilket utgör den moderna standarden för datasäkerhet. Det innebär att betalningstransaktionen är skyddad och krypterad mot tredjeparts intrång. Dessutom uppfyller poddbuddy kraven för PCI DSS Level 1 standard.

När din betalning går igenom för din beställning ska du automatiskt få en orderbekräftelse. Detta bör ske direkt men kan ibland ta lite tid.

Om du inte har fått den till din inkorg, ta och kika i din skräppost. Skulle det vara så att du inte har fått något mejl alls kan du ta och kontakta oss här så hjälper vi dig att kolla upp det.

Det tar vanligtvis 1-5 arbetsdagar för pengarna att återbetalas till ditt konto från att vi har återbetalat dig. Pengarna går automatiskt tillbaka till det konto som användes vid betalning.

Nej, återbetalning kan inte ske med hänsyn till annorlunda pris i kampanjer, rabatter eller liknande.

Våra betalningar sker genom Shopify Payments eller genom Klarna. Du kan enkelt välja betalningsmetod när du genomför ditt köp under sektionen betalningssätt i kassan. Det finns möjlighet att betala på en gång, betala på faktura eller delbetala.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS

Du får en orderbekräftelse så snart du har slutfört beställningen. Därefter skickas ett mejl eller SMS med leveransinformation när paketet är på väg. Där hittar du information gällande din leverans och hur du kan spåra ditt paket. Din beställning levereras i första hand direkt till din brevlåda, om inget annat anges. Om paketet inte får plats i din brevlåda levereras det automatiskt till närmaste utlämningsställe. Du får en avisering så fort ditt paket finns att hämta. Vi skickar beställningarna genom Postnord och du kan spåra ditt paket här: Postnord Tracking

Har det gått mer än 14 dagar sedan du lade din order och du fortfarande inte har fått ditt paket, vänligen kontakta oss på hello@poddbudy.se så hjälper vi dig! Observera att förseningar kan inträffa för din order för omständigheter som står utanför poddbuddys kontroll. T.ex. kan leveranstiden variera beroende på externa faktorer såsom: tekniska problem, strejk, förseningar hos tredje part osv.

Har du valt standardleverans bör paketet vara framme inom 2 – 3 arbetsdagar inom Sverige och mellan 5 – 10 dagar utanför Sverige. Har du valt expresseleverans ska det ta en arbetsdag inom Sverige.

Inom Sverige erbjuder vi leverans genom Postnord. I första hand levereras paketet direkt till den leveransadress som du har angett. Får paketet inte plats i brevlådan kommer du få en avisering om att hämta upp paketet hos ditt närmaste postombud.

Ja, vi har internationell leverans.

Observera att vi levererar genom Postnord och omfattas därför av samma begränsningar som de länder som Postnord inte levererar till.

Ditt paket ligger normalt kvar hos ditt ombud i 14 dagar efter att det ankommit. Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer det att gå i retur till oss. Vi kommer då att kontakta dig för att hitta en lösning.

Notera att tiden för hur länge paketen ligger hos ombud kan variera beroende på varje lands posthanteringsregler samt beroende på tillfälle.

Vid leverans till länder utanför EU kan moms- och tullskatter tillkomma. Du ansvarar själv för betalningen av sådana skatter och tullkostnader.

Poddbuddy ansvarar inte för några ändringar i valutavärde eller konverteringskurser som din bank eller kreditkortsföretag kan använda när du debiterar i ditt lands valuta. Om du har ytterligare frågor angående moms och kundavgifter, kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.

Vi skickar det i nuläget från vårt lager i Norrköping.

Din order hanteras oftast omgående efter lagd beställning. Vi har däremot möjlighet att hjälpa dig efter lagd order men innan paketet har skickats iväg. Skulle det vara så att vill göra ändringar eller avbryta din order: kontakta omgående oss här eller genom våra sociala medier @poddbuddy på Instagram och Facebook.

Om ordern redan har hanterats av vårt lager och skickats iväg går det tyvärr inte att avbryta ordern. Ordern kommer då att levereras till den adress du uppgett. Om det ej går att leverera till den angivna adressen kommer ordern med största sannolikhet att skickas tillbaka till oss. Får vi tillbaka din beställning så kontaktar vi dig för att hitta en lösning.

Om du önskar ändra leveransadress kontakta oss omgående här eller genom våra sociala medier @poddbuddy på Instagram och Facebook.

Om ordern redan har hanterats av vårt lager och skickats iväg går det tyvärr inte att ändra adress. Ordern kommer då att levereras till den adress du uppgett. Om det ej går att leverera till den angivna adressen kommer ordern med största sannolikhet att skickas tillbaka till oss. Får vi tillbaka din beställning så kontaktar vi dig för att hitta en lösning.

Ett mejl med en orderbekräftelse skickas till den angivna mejladressen så snart som din har genomfört beställning. Om du inte hittar din orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen titta i din skräppost.

Om du har kollat din skräppost och väntat 24 timmar men fortfarande inte fått din orderbekräftelse, vänligen skriv till oss här.

Om en beställning gjordes och dina uppgifter fylldes i korrekt, borde du ha fått en automatisk orderbekräftelse via e-post. Om du inte kan hitta din orderbekräftelse, börja med att kontrollera din skräppost.

Om du kontrollerat din skräppost och väntat 24 timmar sedan du gjorde din order och du fortfarande inte fått ett mail från oss – vänligen kontakta oss här.

Det var inte meningen! Kontakta oss på hello@poddbuddy.se och bifoga din orderbekräftelse tillsammans med en bild på dina varor som du har fått så hjälper vid dig.

REKLAMATION VID FEL ELLER TRASIG PRODUKT

Det var inte meningen men ibland blir det fel. Hoppas du har förståelse! Dubbelkolla först i din orderbekräftelse för att se vad du beställt. Har du inte fått hem det som står i bekräftelsen, vänligen kontakta oss här eller genom vårt formulär och påbörja din reklamation. Om det har blivit fel kan du givetvis returnera ordern och byta produkt eller begära att få återbetalning.

Oj, det var inte kul att höra men vi ska ta och hjälpa dig med detsamma! Vänligen kontakta oss här eller genom vårt formulär för att påbörja reklamationen. Inkludera följande när du kontaktar oss:

 • Ditt ordernummer
 • Bild på den skadade produkten

Om du önskar att reklamera en vara ber vi dig kontakta oss här eller genom vårt formulär. Vänligen bifoga följande information

 • Ditt fullständiga namn
 • Ordernummer
 • Förklaring gällande felet
 • En bild som visar felet

Endast varor som beställts från vår hemsida eller direkt genom oss går att reklamera hos oss.

KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN

Nedan gäller för våra kampanjer online:

 • Kampanjerbjudandet gäller endast beställningar som görs direkt på vår hemsida och följer de kampanjvillkor som gäller.
 • Erbjudandet är tidsbegränsat och kan inte användas för beställningar som görs före eller efter kampanjperioden.
 • Rabattkoder kan ej appliceras på produkter med nedsatt pris eller kombineras med kampanjpriser

Information om våra erbjudanden och kampanjer anges på vår hemsida, i våra nyhetsbrev samt på våra sociala medieplattformar. Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev (du hittar det längst ned på sidan) och följa våra sociala mediekanaler.

Vi reserverar oss för att produkter kan ta slut i lager.

Nej, återbetalning kan inte ske med hänsyn till annorlunda pris i kampanjer, rabatter eller liknande.

Har man köpt flera varor i ett så kallat paketerbjudande eller ”köp 3 betala för 2” så måste samtliga varor returneras, det går ej att returnera enstaka varor då det är just ett paketerbjudande.

Då våra kampanjer är tidsbestämda så gäller de enbart under den aktuella perioden. Om du beställt innan eller efter perioden så är du dessvärre inte berättigad kampanjpriset.

När du har klickat på ”Köp Nu” kommer du att bli dirigerad till utcheckningssidan. På högersida finns det en ruta där du kan skriva in din rabattkod. Skriv in din rabattkod och klicka på ”Tillämpa” så kommer rabatten att appliceras. Observera att endast en rabattkod kan användas per order.

Fungerar inte koden?

 • Se till att det inte finns några extra mellanslag före eller efter koden
 • Prova att rensa cookies/cache och prova på nytt
 • Rabattkoder ej kan kombineras och att du enbart kan använda en rabattkod per beställning
 • Rabattkoder kan inte användas för köp av presentkort
 • Vissa rabattkoder gäller enbart för specifika varor och koderna är bara giltiga till ett visst datum
 • Vissa koder fungerar endast för specifika kunder eller vissa länder

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss här eller genom vårt formulär.

Observera att du måste ange rabattkoden före betalning eftersom priset ej kan justeras senare.

När du genomför ett köp godkänner du priset som anges. Tyvärr kan vi inte i efterhand lägga till rabattkoder på ett köp. Har varan inte skickats iväg än kan vi däremot hjälpa dig att avbryta ordern.

Kontakta oss genast här eller genom våra sociala medier @poddbuddy så hjälper vi dig så fort som möjligt. Observera att vi inte kan garantera att det är möjligt att avbryta ordern.

Om du önskar lägga en ny order med din rabattkod är det självfallet möjligt.

PRODUKTINFORMATION

Vi säljer AirPods skal till både AirPods Generation 1 och 2 samt AirPods Pro. Dessutom säljer vi tillbehör till AirPods såsom våra Dust Guards. Kolla i vårt utbud för att hitta det senaste: Våra kollektioner

Alla våra produkter tillverkas av noggrant utvalt material med högsta kvalitet.

Vi vill sikta mot att hitta skal som passar alla individer oavsett preferens. Därför har vi material såsom silikon och polyuteran (PU). Polyuteran är en ofarlig hybridplast som används för att tillverka skal som kan skräddarsys till att anta många olika former.

T.ex. använder vi oss av PU-läder som är en form av oäkta läder som används för att bibehålla samma form och klass som äkta läder men som skyddar djuren från att drabbas av skador.

Vi rekommenderar att man tar av AirPodsskalet för att rengöra och vårda det av hygieniska skäl två gånger i månaden.

Blir skalet vått eller fuktigt rekommenderar vi att på en gång ta av skalet och torka det noggrant innan vidare användning. Tänk på att skalet alltid måste vara torrt vid användning.

RETUR OCH BYTE

Du har rätt att returnera en eller flera produkter mot återbetalning inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning.

För att din retur ska godkännas ska följande kriterier vara uppfyllda:

 • Produkten ska vara i samma skick som när den mottogs.
 • Produkten ska ligga i sin originalförpackning med intakta etiketter och skyddande klistermärken.
 • Produkten får inte vara skräddarsydd efter kundens specifika önskemål.

Vänligen notera även:

 • Du som kund betalar returkostnaden.
 • Vi godkänner ej retur av presentkort.

Byte

För att byta en produkt, vänligen returnera produkten för återbetalning och lägg en ny order på vår hemsida.

Återbetalning vid köp på kampanj

Om du önskar återbetalning, vänligen observera att vi återbetalar det betalade priset. Om du tagit del av ett kampanjpris är det det rabatterade priset som återbetalas.

Om du använde en rabattkod vid din beställning som krävde att du beställde för en viss summa (t ex fri frakt över 500 kr) förbehåller vi oss rätten att neka dig att använda rabattkoden om den totala summan av dina produkter efter returnering av produkter inte uppfyller kravet för att använda rabattkoden.

Vid köp med paketerbjudanden (t.ex köp 3 betala för 2) måste hela ordern returneras för återbetalning.

Har man köpt flera varor i ett så kallat paketerbjudande eller ”köp 3 betala för 2” så måste samtliga varor returneras. Det går ej att returnera enstaka varor då det är just ett paketerbjudande.

Ja det är möjligt, så länge du ser till att tydligt särskilja att paketet innehåller fler ordrar samt vilka produkter som tillhör vilken order.

Börja med att kontakta oss här om att du avser att påbörja retur av din order. Efter bekräftelse från oss så skicka tillbaka paketet till oss enligt leveransadressen som du hittar här

Observera en godkänd retur gäller endast om följande villkor är uppfyllda:

 • Produkten ska vara i samma skick som när den mottogs.
 • Produkten ska ligga i sin originalförpackning med intakta etiketter och skyddande klistermärken.
 • Produkten får inte vara skräddarsydd efter kundens specifika önskemål.

Vänligen notera även:

 • Du som kund betalar returkostnaden.
 • Vi godkänner ej retur av presentkort.

Behåll kvittot från postombudet tills att vi har bekräftat att vi har tagit emot din retur.

Byte

Om du önskar byta en produkt, vänligen följ samma process som ovan och lägg en ny beställning på önskad produkt.

Vi kommer att kontakta dig när vi har mottagit din retur genom din angivna e-postadress. Efter att vi har godkänt din retur tar det tar vanligtvis 1-5 arbetsdagar för pengarna att återbetalas till ditt konto. Pengarna går automatiskt tillbaka till det konto som användes vid betalning.

Vår garanti gäller i ett år från inköpsdagen. Garantin täcker passform, bindemedel och andra tillverknings- och produktfel som redan fanns där vid köpet.

poddbuddys garanti täcker inte följande:

 • Defekter och skador på grund av förlust, stöld, brand, vatten eller skador som uppkommit för att produkten blivit direkt utsatt för UV-strålning.
 • Fel eller skador som orsakats av felaktig användning, slarv (slag, bucklor, krosskador, fall etc.), olyckor eller oberättigad reparation eller modifiering.
 • Estetiska förändringar, defekter och skador på grund av normalt slitage och åldrande (t. ex. mindre repor, slitage av läder och flagnad färg etc.).
 • Underlåtenhet att följa skötselråden kan ogiltigförklara garantin.

Notera att värdet på din produkt minskar över tid och att hänsyn tas till detta vid bedömning av garantiärenden.

PRESENTKORT

När du klickar på ”Köp nu” eller navigerar till utcheckningssidan finns det en ruta till höger där du kan skriva in din presentkortskod. Du skriver in koden som står på ditt presentkort och klickar ”Tillämpa” så kommer beloppet att dras av när du slutför din order.

Ett presentkort är ett värdebevis som ett bolag kan erbjuda sina kunder att köpa. Företaget bestämmer själva vilka villkor som värdehandlingen ska ha, exempelvis giltighetstid, i vilka butiker presentkortet får användas, om det får användas online eller huruvida det går att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Nedan hittar du villkoren på våra presentkort:

 • Kan ej växlas mot kontanter.
 • Borttappade presentkort ersätts ej
 • Din presentkortskod är personlig och ska inte delas med andra
 • Giltighetstiden för ditt presentkort står på kortet. Giltighetstiden kan ej förlängas.
 • Presentkort kan delutnyttjas i de fall produktens pris understiger värdet på presentkortet. Vid köp online kommer överstigande värde finnas kvar på ditt presentkort.

Giltighetstiden står på ditt presentkort. Observera att det tyvärr inte är möjligt att förlänga giltighetstiden. När giltighetstiden passerat blir kortet obrukbart.

Om din presentkortskod inte fungerar börja med att prova följande:

 • Rensa cookies/cache och prova på nytt
 • Presentkort kan ej användas på rabatterade varor, kan ej kombineras medrabattkoder och du kan enbart använda ett presentkort per beställning.
 • Har du köpt presentkortet i samma land där du försöker nyttja det? Om du försöker nyttja det i ett annat land kan problem uppstå.

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss här eller genom vårt formulär.

Om du tidigare handlat med ditt presentkort och är osäker på hur mycket du har kvar på ditt kort, vänligen kontakta oss här så tar vi och kollar upp saldot för dig.

SAMARBETE & INFLUENCER

Wow! Vad kul att höra! Det första steget är att anmäla ditt intresse här. Följ instruktioner där och skicka in de uppgifter som efterfrågas.

Det går även bra att kontakta oss på våra sociala medier @poddbuddy på Instagram eller Facebook där vi är mest aktiva.

KONTAKT

Börja med att kolla om din fråga besvaras i vår FAQ där vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna:FAQ

Hittar du inte svar på din fråga kan du kontakta oss genom nedanstående sätt.

Mail

Du når oss här eller genom att skicka ett meddelande i detta formulär.

Sociala Medier

Du är välkommen att kontakta oss via våra sociala medier. Vi finns under användarnamnet @poddbuddy på Facebook, Instagram och Tiktok.

Swedish
Swedish